Meritxell Interiors & Feng Shui proveïdora de Ybarra & Serret.

Meritxell Interiors & Feng Shui  reprèn de nou la distribució exclusiva de l'empresa de teles Ybarra & Serret. Dues empreses amigues que tornen a treballar juntes per oferir amb els seus productes molta frescor, alegria, energia i aire nou per als treballs de tapisseria i decoració de la llar. Gràcies a la gran varietat de col.leccions que ens ofereix Ybarra & Serret, sempre trobem solucions o bé pel color, el motiu de la tela o el tipus de confecció més encertada per l'estança que estem decorant, amb unes creacions plenes de detalls lluminosos i brillants. Gràcies a la fantàstica Coqui Ybarra l'artista de tots els dissenys.


                  Coqui Ybarra, directora artística de Ybarra & Serret,  l'ànima de les teles.         

Avui, presentem la col.leccio Adagio, inspirada en els interiors de la Casa Tassel de Victor Horta (1861-1947) al barri modernista de Sant Gilles (Ixelles) Brussel.les (Bèlgica)


Ens hem de situar al context de l'Art Noveau, a on és típic el"coup de fouet" com a referència de moviment i dinàmica de les forces naturals, és la línia que extrau la força de l'energia de qui l'ha traçat. Igual com en el món vegetal, el cual plasma més o menys literalment, la corba abstracta que expressa l'impuls vital, el creixement i la plenitud.

En la fotografia, veiem l'escala, amb els seus colors 
groguencs
comparables a un solejat día d'estiu, gràcies a les 
vidrieres
grogues del sostre, un gaudir per la vista.


Així és com neix la col.lecció Adagio, utilitza les línies d'arabescos i motius naturalistes de formes rodones i orgàniques d'inspiració marina que s'entrellacen les unes amb les altres.

Disponible en 4 tons i combinable amb tela ratllada dels mateixos tons:


 Exemples de possibles decoracions i creacions a fer: