Decoració

La decoració interior la compon l'elecció de tots els elements que acabaran conformant l'espai vestint-lo i acolorin-lo, com poden ser:

  • Cortines (estors, ollaos, rissada, lames, japoneses…)
  • Tapisseria (sofàs, butaques, chaisse -longes…)
  • Colors (a partir dels 5 elements del Feng Shui, s'escull el millor per a la persona i espai, reflectits en terres, parets, sostres, mobiliari…)
  • Materials (parquet, ceràmica, silextone, pedres de riu…)
  • Miralls (moderns, clàssics, rústics de peu, de pared, de sobretaula…)
  • Il.luminació ( distribució dels punts de llum en parets i sostres amb consonància amb el projecte d'interiorisme)
  • Catifes (pakistaneses, índies, de llana, de seda, d'espart, modernes, clàssiques, rústiques…)
  • Làmpades (de sostre, de peu, de sobretaula, de paret. Tots estils)
Aquests elements són capaços de transformar els espais arribant molt ràpidament a l'estat emocional de les persones, per exemple la il.luminació amb les làmpades dels interiors, és un punt clau per crear un ambient concret, i és per això, que es pensa amb ella com a creadora de noves sensacions.

I és així quan trobem, amb l'ajuda de tots aquests elements funcionals, la comoditat i l'estètica de l'espai de la nostra casa. Meritxell Interiors & Feng Shui, troba el camí per concebre una casa moderna i càlida a la vegada, actual i confortable, i això s'aconsegueix cuidant els detalls.

Meritxell Interiors & Feng Shui, es caracteritza per fer una decoració de mescles, aquesta llibertat creativa en el disseny d'interiors, millora i garanteix frescor als espais. Aquesta barreja d'elements decoratius, és fantàstica, per exemple, Com crear un espai especial? Una llar de foc ultra-moderna que té com a suport de la xemeneia una biga de ferro recte i pintada de groc mostassa i posar-hi al costat una butaca orellera clàssica, vintage o d'antiquari, tapissada amb teixits naturals i amb la textura tan bonica que ofereix el "vellut de rami", amb aquelles tonalitats vermelloses, carabasses-ataronjades amb tocs granatosos, fent-li costat..

Articles relacionats


Meritxell Interiors & Feng Shui proveïdora de Ybarra & Serret.

Meritxell Interiors & Feng Shui  reprèn de nou la distribució exclusiva de l'empresa de teles Ybarra & Serret. Dues empreses amigues que tornen a treballar juntes per oferir amb els seus productes molta frescor, alegria, energia i aire nou per els treballs de tapisseria i decoració de la llar. Gràcies a la gran varietat de col.leccions que ens ofereix Ybarra & Serret, sempre trobem solucions o bé pel color, el motiu de la tela o el tipus de confecció més encertada per l'estança que estem decorant, amb unes creacions plenes de detalls lluminosos i brillants. Gràcies a la fantàstica Coqui Ybarra l'artista de tots els dissenys.                  Coqui Ybarra, directora artística de Ybarra & Serret,  l'ànima de les teles.         

Avui, presentem la col.leccio Adagio, inspirada en els interiors de la Casa Tassel de Victor Horta (1861-1947) al barri modernista de Sant Gilles (Ixelles) Brussel.les (Bèlgica).


Ens hem de situar al context de l'Art Noveau, a on és típic el"coup de fouet" com a referència de moviment i dinàmica de les forces naturals, és la línia que extrau la força de l'energia de qui l'ha traçat. Igual com en el món vegetal, el cual plasma més o menys literalment, la corba abstracta que expressa l'impuls vital, el creixement i la plenitud.

En la fotografia, veiem l'escala, amb els seus colors
 groguencs
comparables a un solejat día d'estiu, gràcies a les
vidrieres
grogues del sostre, un gaudir per la vista.


Així és com neix la col.lecció Adagio, utilitza les línies d'arabescos i motius naturalistes de formes rodones i orgàniques d'inspiració marina que s'entrellacen les unes amb les altres.

Disponible en 4 tons i combinable amb tela ratllada dels mateixos tons:


 Exemples de possibles decoracions i creacions a fer:

Duncan Meerding, un home encantador i humil.

Duncan Meerding, viu a Tasmània (Austràlia), i és un dissenyador de mobles que també crea peces de decoració inspirades en la natura i utilitzant materials sostenibles.

Què increïble i admirable, que aquest dissenyador expressi la llum,  ell que conserva un 5% de la seva visió, el seu interés i estudi per la llum i la seva dispersió queda reflectit en unes làmpades que són uns troncs d'arbres d'on la llum s'expandeix de les esquerdes... és el reflexe de l'obra d'un artista ceg que crea troncs amb llum, preciós alhora que amb molt de missatge...
Us deixo les seves pròpies i sàvies paraules que resumeixen el seu propòsit:"El meu treball no haguera de veure's només com quelcom d'aspecte bonic, també tindria que recordar-nos la nostra connexió intrínseca amb la natura i l'efecte que tenim en ella".