Estudis de Feng Shui


El Feng Shui estudia la relació entre les persones i els espais que aquests habiten, amb l'objectiu de crear harmonia i equilibri.


La interrelació entre l'anàlisi del lloc físic (Geobiologia) les característiques visibles i invisibles de l'espai (Feng Shui Tradicional) i l'estructura individual de qui les ocupen (Ba-Zi) són objecte d'estudi per tal de millorar la vida personal i professional de les persones.


La meva experiència de vint-i-cinc anys en venda de mobiliari i creació de projectes d'interiorisme, em van fer veure que els ambients canvien clarament d'energies segons com disposem i distribuïm els espais i els seus elements i colors dins d'ells, el qual feia que  les persones es sentien millor o pitjor segons una opció o un altre.


Aquest fet, em tenia molt encuriosida i em va animar a estudiar la tècnica del Feng Shui, per a trobar resposta a aquest fet i alhora poder donar un valor afegit a qualsevol ambient en el qual jo intervinc amb el meu treball. Així aconsegueixo crear espais amb equilibri i harmonia, que influeixen favorablement en l'estat general de les persones que viuen en aquests espais.Si el Feng Shui,  que és una ciència de 3.000 anys d'antiguitat, originària de Xina, i que estudia com crear un ambient equilibrat, entre els espais i l'ús de les persones que habiten  en ells, era capaç de descobrir com flueix l'energia en ells, és en aquest moment que jo entenc que puc ajudar a les persones en la seva vida i aquesta idea m'entusiasma.

És de gran importància que la nostra llar, lloc de treball o simplement l'espai de llarga permanència en el nostre temps, es trobi ben harmonitzat, perquè també és cert que el nostre entorn reflecteix el nostre interior i a la inversa.

Mitjançant els cinc elements (Aigua, Fusta, Foc, Terra, Metall), el Feng Shui, atribueix unes formes, colors i materials que van acordes amb la personalitat de cada persona individual. La majoria de vegades realitzant petits canvis, com pot ser pintar les parets o canviant de posició el mobiliari que tenim, aconseguirem una gran millora de la nostra llar. Es molt aconsellable, en el cas que realitzem una reforma parcial o total de l'espai, fer-la aplicant el Feng Shui, perquè ens ajuda a comprendre que tot té un sentit especial i que no és per casualitat, així millorem i enriquim el nostre dia a dia.
Primer curs de Feng Shui Tradicional

El 26 de Juny del 2014, va finalitzar el primer curs de consultora de Feng Shui Profesional Tradicional, conscient que encara em quedava molt de camí de treball i esforç...
Des de aquí el meu clar agraïment de tot cor i respecte infinit per als meus professors, Natividad Pérez i Silvestre Pérez, per l'ajuda i el gran enriquiment que em van oferir, en aquell primer curs, no tan sols en la meva nova mirada en els espais interiors de les cases si nó també pel creixement com a persona que em van anar aportant molt a poc a poc, com havia de ser...

Fotografies, del Juny 2014, a on veiem els professors 
amb l'alumna.


Segon curs de Feng Shui Tradicional i Ba-Zi.

El 17 de Juny del 2015,  és varen fer entrega dels diplomes al curs del segon tarda, a l'Escuela Feng Shui Natural, impartit per Natividad Pérez i Silvestre Pérez.
Mòltes gràcies de nou als professors i companys tots!! Han estat dos anys ple d'experiències i vivències.
Un segon any aquest, que ens ha donat l'oportunitat a tots d'aposentar més les nocions bàsiques d'aquesta tècnica mil.lenaria xinesa, per així de mica en mica començar a anar aplicant en estudis de les cases i llars. El meu propòsit es poder ajudar a les persones a sanar les seves cases, per tal de poder-los ajudar a tenir una millor vida en molts aspectes!!!


Fotografies del 17 de Juny 2015, a on Natividad Pérez i
 Silvestre Pérez, fan entrega a Meritxell Sala del diploma
del segon curs de Feng Shui i Ba-Zi