Mobiliari

Quan un client s'interessa a moblar casa seva o una estança determinada d'ella, porta els planells del seu espai i trasllada la seva idea del que vol i necessita. És llavors, quan amb la informació que ha donat, es fa un projecte de distribució en l'espai, estil de mobles, colors, acabats de la fusta… i es realitza un avantprojecte.


Si es confirma la proposta, primer es prenen les mides in situ de l'espai a casa del client.
Es aleshores quan es revisa que tot estigui correcte i s'ajusten els planells i disseny definitius. Seguidament es fa comanda i comença la fabricació del mobiliari.

En un termini aproximant d'un mes i mig s'entreguen els mobles al magatzem, és llavors quan es coordina el muntatge amb el muntador a casa del client, en la data fixada prèviament.

Finalment, queda un ambient distribuït i disposat pel gaudiment del client.
Disseny a mida:

Per tal d'aconseguir el resultat més òptim en cada interior, moltes vegades es fa imprescindible dissenyar el mobiliari que el forma, d'aquesta manera aconseguim la màxima integració dins de l'espai.Mobles exclusius per a:
  • dormitoris
  • menjadors
  • estudis
  • salons
  • estanteries, etc.


Articles relacionats


"CADIRA BKF" 
1938, també dita Butterfly (papallona en anglès). El nom és l'inicial dels  cognoms dels tres arquitectes creadors. (Grup Austral) 
Fràgil cadira, formada per una peça
tèxtil penjada d'un esquelet
metàl.lic.
Antoni Bonet (català, format en un clima totalment barceloní, membre del GATCPAC) i els argentins (Kurchan i Ferrari). Els tres deixebles de Le Corbusier a Paris. Per cincunstàncies, és retroben, i treballen junts a Argentina aconseguint donar forma al que serà en un futur el símbol del disseny argentí: la cadira BKF. Pensada en un inici per a formar part del projecte d'un edifici argentí de Buenos Aires. Però ràpidament, és introduïda als Estats Units, mitjançant la seva exposició al MOMA de NY i comercialitzada amb gran èxit als anys 50 per tot USA (és van vendre més de cinc milions de cadires). I d'aquí començà a popularitzar-se i a extendre's com una peça que formarà part de milers d'espais en les llars i interiors de tot el món, al llarg dels més de setanta-i-cinc darrers anys que ja té de vida… La cadira BKF, va aconseguir l'objectiu del Moviment Modern, ser reproduïda de forma barata, gràcies a la seva senzillesa constructiva. Com pocs mobles moderns han estat capaços.

Breu descripció:
Es tracta d'un esquelet de ferro rodó de 12,7mm amb una corbat fet a màquina, que recorda dues A invertides, les unions del ferro també és fan a màquina. 
L'acabat del polit es fa, però, a mà amb pintura epoxi, i, finalment és posa un tractament que envoltarà tota l'estructura, per tal de protegir-la.
Sobre aquesta estructura ja construïda, descansa un cuir tallat i cosit a mà, en quatre parts, que s'adapta a la segudai al pes del cos de cada persona.

Mides:
ample:78cms.
alt:95 cms.
fons: 65cms.

La seguda de la cadira BKF, gràcies a la seva morfologia estructural, és com deixar-te caure en el seient i recolzar-te al teu aire fins arribar en una posició fetal. Es com sentarte sobre un tros de tela i descansar en ella… molt semblant a experimentar la sensació d'estar en una hamaca.

Disseny Únic i Original per a interiors i exteriors:

Bonic racó interior per a reposar.
Aquesta versàtil cadira entonarà a la perfecció amb qualsevol estil interior que tingueu, ja sigui tradicional, sofisticat, minimalista, clàssic, rústic… donant un toc de personalitat i bon gust a la vostra casa. La cadira BKF, és capaç de vestir qualsevol espai només amb la seva presència en qualsevol sala o habitació, ja que combina amb tots els ambients, aquesta és la seva gran virtut.
Un tros de tela sobre el que descansar
mentre es deixa passar el temps.
La varietat de loneta amb els seus colors vistosos i alegres que es fabrica, permet que s'adapti alhora en un ambient d'exterior com porxos o terrasses, i així poder gaudir de la comoditat d'aquesta cadira llegint un llibre en una tarda qualsevol a l'aire lliure.

L' estructura sempre és en acabat color negre. 
La cadira BKF, la podem trobar amb funda de cuir envellit, cuir, pell amb pèl, i amb loneta a escollir entre els colors: blanc, groc, verd, vermell o blau.
Consultar el preu segons la funda a escollir.
Entrega a domicili.