Projectes d'interiorisme

La nostra primera casa som nosaltres, és el nostre cos físic, a partir d'aquí comença la relació que tindrem les persones amb els ambients de la nostra llar.


L'espai interior, és el que defineix la casa, el lloc on també mostrem com som nosaltres mateixos… i d'aquí neix el projecte d'interiorisme:  que és en essència això, aconseguir un ordre harmònic i equilibrat dels espais de la casa, on reflectim  la nostra personalitat de manera externa, i on sentirem un confort i podrem projectar tot allò que som veritablement per a dins, és així quan les cases donen quelcom quan entres en elles.Aquests projectes d'interiorisme, Meritxell Interiors & Feng Shui els realitza de:   • reformes totals o parcials
  • rehabilitació d´espais 
  • cuines
  • banys 
  • habitacions de rentatge i planxat


La manera de treballar consisteix en primer lloc en visitar l'espai i escoltar les necessitats del client, és llavors quan ja podem començar a fer uns planells i  transmetre al client unes idees en una proposta. Una vegada concretat el resultat final, es desenvolupa tot el projecte, amb una memòria descriptiva, planells detallats i un pressupost final.


És col.labora amb paletes, fusters, lampistes, pintors, tapissers, o l'industrial que sigui necessari per a dur a terme les obres de la reforma de la casa. En aquests projectes d'interiorisme es cuiden tots els detalls, des de la instal.lació dels sistemes de condicionament de la casa fins a la combinació entre les teles o elecció d'una catifa.

També hi ha l'opció de fer projectes "claus en mà", en els quals el client no s'ha de preocupar de res, i així totes les fases de la reforma passen per Meritxell Interiors & Feng Shui, des de la proposta inicial fins a l'entrega final de l'obra, tota la coordinació dels processos i tema industrials, així com la gestió de qualsevol tràmit  administratiu que fos necessari.