Qui sóc

Sóc la Meritxell Sala Losdijck, nascuda a Barcelona l'any 1969, i visc a Vilassar de Dalt, un poble més que mil·lenari del Maresme amb un espai geogràfic i climàtic afortunat. Sempre atreta per les seves màgiques muntanyes que m'han protegit i afavorit des de petita i alhora amb la mirada posada al front d'un mar que m'omplia d'obertura i llibertat al món. I és precisament en aquest triangle de Vilassar de Dalt (ESTABLIMENTS FITA, S.A), Vilassar de Mar (MERITXELL INTERIORS S.L) I Barcelona DECO&CO, que ha transcorregut la meva vida laboral al llarg dels anys per aquest ordre.

Ara, al mes de Març del 2015, de nou torno a "casa" per a seguir treballant a Vilassar de Dalt amb MERITXELL INTERIORS & FENG SHUI."La Casa", aquesta meravellosa paraula… Sempre he estat interessada en les llars, sóc sensible als espais a on em moc i tinc emocions, és la sensació que em produeix l´unió d'acolliment-espai-presències-energies. Encara recordo perfectament les cases de les meves amigues, dels veïns del poble, recordo totes les llars de tothom, aquells espais físics,cadascun amb la seva manera de ser...


Formada en estudis cap aquesta direcció i trajectòria al llarg de la meva vida, vaig començar per llicenciar-me en Història de l'Art a l'Universitat de Barcelona l'any 1992, posteriorment vaig cursar una Diplomatura d'Arquitectura d'Interiors per l'Escola IADE de Barcelona (1995), durant els anys del 2010-2012 cursos impartits per l'Associació de l'Estudi del Moble-Disseny HUB en Història del Moble, Història dels Interiors i Tèxtils. Posteriorment atreta  i encuriosida per la relació que jo percebia real i que existia entre les persones-cases-entorn em varen dur a fer Estudis Professionals de Feng Shui a Escuela de Feng Shui Natural a Barcelona 2014-2015 i més tard un curs de Bioconstrucció (2015) a la Escuela Natural del Feng Shui de Barcelona.


Que he fet


La meva trajectòria professional s'ha desenvolupat en tres etapes interrelacionades i enriquidores les unes amb les altres: VENEDORA-GERENT-DEPENDENTA en l'àmbit del mobiliari-decoració-interiors-exteriors de les llars.

Primera Etapa. Venedora, Establiments Fita S.A. (Vilassar de Dalt)

Començant, en un inici, amb tasques administratives en la part d'oficina de l'empresa. Posteriorment,fent de suport a l'equip comercial i logística, cooperant
amb la xarxa de botigues i creant els aparadors. L'empresa era especialitzada
en: electrodomèstics, botiga de mobi-

liari de cuines, parament de la llar, ob-
jectes de decoració, listes de noches i
complements de bany.

Al final de l'etapa, ja formo part de l'equip en la botiga de mobiliari, atenent al client i realitzant, alhora que seguint els projectes d'interiorisme (vendes, muntatges, incidències), adquirint els meus deures pertinents, però alhora innovant.


En aquesta etapa professional, desenvolupo la preocupació per l'ordre i la qualitat, sent rigorosa i mostrant preocupació per a no cometre errors. Sento un compromís amb l'organització, respectant les normes, companys i superiors alhora que satisfent les necessitats de l'empresa. I començo a orientar als clients amb projectes de dormitoris, salons, cuines amb l'objectiu d'assistir-lo en les seves expectatives i necessitats.

Segona Etapa. Gerent, Meritxell Interiors (Vilassar de Mar)


Aconsegueixo el repte de la creació, creixement i consolidació de la gestió integral de Meritxell Interiors. Etapa d'expansió, amb iniciativa i treballant amb creativitat en quant a concebre projectes que despertin emoció i donin felicitat al meus clients.

Assumeixo la direcció de persones que estan sota la meva responsabilitat, oferint-lis pautes sobre com han de realitzar el seu treball. Practico una gran flexibilitat i gestió de canvi, el fet de treballar amb diferents escenaris i equips humans cal entendre situacions diferents i imprevistos, alhora que acceptar possibles canvis d'organització i escoltar noves propostes de l'entorn, per acabar de realitzar propostes als meus clients oferint la millor opció resolutiva per a la seva casa.

Dissenyo el projectes de nombrosos habitatges particulars, amb els seus espais interiors-exteriors de la zona del Maresme, Barcelona i la Cerdanya. Dirigint les obres constructives (paletes, lampistes, fusters, pintors, tapissers…) amb l'objectiu de cercar el màxim confort per als meus clients, mitjançant la distribució del espais, mobiliari, combinació de tèxtils, il·luminació, quadres, objectes decoratius…


Començo a treballar a l'estranger amb un bonic projecte  que dissenyo i coordino amb èxit a tots nivells l'execució d'una  reforma integral d'una residència del segle XIX al centre de Helsinki - Finlàndia.

Tercera Etapa. Dependenta a Deco & CO (Barcelona)


Botiga  amb públic d'alt nivell especialitzada en marques i franquícies franceses de mobiliari, objectes de decoració, parament de la llar i també sabons, fragàncies i perfums francesos de varies marques com: Country Corner, Comptoir de Famille, Maryse de Paris…


Col.laborant i treballant amb estilistes i amb revistes de decoració  com  "el Mueble", "Nuevo estilo",  "Casa Viva" y "Lecturas". Assessorant i donant suport a interioristes de Barcelona pels seus projectes.Realitzant i creant junt amb treball en equip dels aparadors i diferents ambients de l'espai de la botiga. Atenent al públic i clients. Participant en l'Expo a Casa Decor 2013.